måndag 13 januari 2014

Detta är verkligen jag... :0))

VATTUMANNEN 20 januari - 18 februari

Vattumannen tenderar att vara förtrollande, spännande och oförutsägbar, men ändå underligt avskild från sin omgivning. De är en av stjärntecknens mest excentriska personligheter. De tycker om att söka efter det nya, ovanliga och utmanande som leder dem i många riktningar. Vattumannen kan prova många saker. Vattumän är filantropiska och humanitära karaktär. De ser sin kallelse som att göra världen till en bättre plats för oss alla.

Äventyrliga Vattumannen är inte främmande för risktagande. Deras optimism och positiva utsikter, i kombination med idealism och behovet av att bryta ny mark kan leda dem in ganska obekanta områden - detta stör dem inte för de är villiga att följa eventuella nya stigar.

Vattumannen är bärare av originalitet, idealism och ett kosmiskt medvetande - de gillar inte materialism, tristess och orättvisa. Även om Vattumannen är medkännande och sympatiserar med andras behov, gillar de att saker går deras väg. I själva verket kan de bli mycket temperamentsfulla när saker inte går deras väg. Till Vattumannen hör friheten att ströva fritt och utforska vilket är viktigt. De hatar att vara fastbunden. Dessa visionärers stil speglar ofta sociala trender som kommer att bli vanliga i vår framtid.

En av Vattumannens djupaste behov är ett trivsamt, kompletterande förhållande, som ger dem frihet och tolerans samt psykisk och fysisk stimulans. Med rätt person kommer de bli en passionerad, ohämmad och förstående älskare med avsikt att behålla det bandet för livet. Mottaglighet kommer att lugna Vattumannens upproriska tendenser. Till skillnad från många känner Vattumannen sällan några samvetskval eller svartsjuka.

Deras sexdrift är inte orimligt stark, men deras behov av att utforska och vara stimulerad ger ibland intryck av att deras önskningar är oövervinnliga. De kan vara mycket lekfulla och uppmärksamma älskare och kommer att ägna mycket energi på att tillfredsställa sin partner. Vattumannen är öppen för alla former av experiment (i strävan efter ny kunskap, förstås) inom sexualiteten och relationer är inget undantag.

Även om djupa Vattumän söker trygghet, kommer deras kärlek till originalitet och förmåga att utforska ovanliga nya områden att göra dem attraktiva för partners med intressanta, okonventionella sinnen och kroppar.

Passar bäst med Tvillingarna, Skytten, Lejonet, Vågen eller Vattumannen
Planet: Uranus Sten: Turkos Element: Luft

Kram från vattumannen Linda

1 kommentar:

  1. Hej! Tycker du verkar vara en spännande person. Har du partner? Är ni intresserade av att träffas på ett partnerbyte någon gång?

    Bästa hälsningar,
    trykilurek79@hushmail.com

    SvaraRadera

Skriv mer än gärna nåt!!