fredag 31 mars 2017

Blivande köksträdgård/Frukt

Hej på era alla godingar.
Det var längesen jag skev nåt inlägg här på bloggen, men eftersom jag har börjat att filma på youtube, om vad som händer så tappade jag bort bloggen.
Men eftersom jag ändå har haft den sen 2009 när jag öppnade min butik, så känns det lite tråkigt att inte fortsätta att uppdatera den.

Min tanke var att jag kommer att lägga upp bilder & skriva lite om vad som händer här, men ändå länka mina youtube videor emellan varven, när jag lägger upp dem, så kan ni följa allt här om ni känner för det???

Ni kan även följa mig på 

YOUTUBE:
Linda Lindberg

FACEBOOK:
Linda Lindberg(Westman)
Stall Dammshus
Lindas Lantliv
:
INSTAGRAM: 
Milkchakelinda

SNAPCHAT:
 Peachlinda

Just nu tänkte jag uppdatera med att jag håller på att göra en köksträdgård, för typ tredje gången, jag hr flyttat runt den & tagit bort den, ni som följde mig innan kommer säkert ihåg det, annars kan ni kolla tillbaks i registret till höger.

Men nu ska den bli & förbli utanför min nya ridbana, där det redan stod 4st fruktträd.
Känner att det blir super om allt blir samlat på ett ställe, även jordgubbar och hallon som barnen kan gå o plocka, mums.

Jag har gjort alla lådorna färdigt utom en, fyllt med gödsel o jord, även hunnit såå bladspenat och alla sorters lök. Nu väntar jag på att få groddar på mina potatis (3sorter) som snart ska ner i jorden. Sen ska jag såå resten vad jag vill ha.

Har även gjort en liten myshörna, som man kan sitta och koppla av i, inte för att jag gör det så ofta, haha.


JORDGUBBAR

Så här ser det ut än så länge, vad tycker ni??


Väntar på mina potatisar


Har försått Melon, får se hur det går, kommer även att ha ett typ av mindre växthus över en av lådorna, lite lägre ner, eftersom det blåser mycket här ute på landet!


Här är mitt planteringbord på innergården, med den härligt doftande myntan


Sist men inte minst, visst känns det som vår, när krokusen kommer upp???


Det var allt för denna gången, önskar er alla en Härlig Helg!
Kram Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv mer än gärna nåt!!